THE DUCK BURGER

Recentebeoordeling


4 sterren uit 127 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij The Duck Burger. Meer weten? Ontdek meer

24 jun 2024 om 10:14 Morgen weer? Zo lekker dat dit geleverd wordt in een doos! Dat betekent dat de gore burgersaus van mijn vriend niet aan mijn burger of frietjes zit. ZEKER nog een keer bestellen en de bezorger was ook nog aardig. Schiet mij maar lek.
29 mei 2024 om 7:52 Quality amazing, delivery time 2h! Unavailable
5 mei 2024 om 11:30 2h 15m took to be delivered. I guess my food started being prepared when the restaurant was almost closed. I know weekends are super busy, but then you should block delivery temporarily. Delivery orders are just as important as restaurant orders.
29 mrt 2024 om 16:42 Everything was so fresh and warm. They really take great care in packaging, I liked it very much. I will definitely eat again.
25 mrt 2024 om 9:51 Bestelling voor 13 man in 3 gedeeld; 1e kwam 30 min. te laat, 2e 45 min. te laat 3e 75 min., laatste afgegeven bij portier, zeer teleurgesteld, voor € 223,00 besteld, geen veggie burger, 13 menu's misschien toch te veel??
23 mrt 2024 om 20:23 Echte drama met bezorgd 2 uur wachten en koud komt
23 mrt 2024 om 17:29 Ik had een bestelling geplaatst en kreeg deze vrij snel binnen. In plaats van een Heineken zat er een cola in de bestelling. Daarnaast was de patat koud en was de burger erg klein. Ook is er geen telefoonnummer waarop ze te bereiken zijn.
22 mrt 2024 om 20:24 Duurt heel lang, ruim 2 uur. Geen telefoonnummer te vinden, dus go figure. Burgers uiteindelijk soggy, frietjes droog. Nope, nooit meer.
22 mrt 2024 om 19:08 Het is erg lekker en de porties zijn goed. Ze geven genoeg saus en alles komt netjes warm aan. Het is mijn favoriete winkel op Thuisbezorgd.
20 mrt 2024 om 15:51 Bezorgtijd is meer dan 2 uur! Eten kwam koud aan. Verschillende burgers besteld maar allemaal was hetzelfde. Is het geld niet waard, jammer